ЗАМОВИТИ книжкову шпаківню

Учасники громадського руху Всеукраїнська ініціатива "Додай читання" у різних містах України встановили понад 120 книжкових шпаківень з книжками для дітей у разноманітних громадських місцях: кінопалац, кафе, поліклініка, дитячі заклади, установи культури, освіти, спорту (фото).
Декілька шпаківень вже зареєстровані у Міжнародному русі Маленьких Вільних Бібліотек і позначені на карті LFL.

BUKLET_mini52

 

 

Більше книжок - ширше коло читачів.
Додай читання, читання - сила! :)

 

Книжкова шпаківня - багатофункціональний ІНСТРУМЕНТ :)

Чому ВАШІЙ дитині потрібна книжкова шпаківня?

1. У персональній книжковій шпаківні книжки завжди поруч, а ВЛАСНА ТВОРЧА ТЕРИТОРІЯ спонукає дитину до активнішого читання. Ви ж прагнете, аби ваше дитя залюбки читало?

2. Юним читачам до снаги наповнювати такий будиночок книжками, іграшками, творчим та шкільним приладдям. Тут можна облаштувати дошку оголошень, огранайзер. Отож, ПОРЯДОК у дитини - менше безладу у вас :)

3. Книжкова шпаківня - гарна трибуна для виступів, ширма для лялькових вистав, схованка для творчих забав... А ще - башта принцеси! Замок для іграшкових лицарів! Гараж! Будиночок для колекції звіряток! Експериментуйте - гра РОЗВИВАЄ фантазію і любов дитини до читання.

4. Разом з дитиною час від часу нескладно змінити оздоблення полички-шпаківні відповідно до потрібного стилю. Ваш юний читач спробує себе у дизайні, набуде навичок ДЕКОРУВАННЯ. Додайте родині цей чудовий час, проведений СПІЛЬНО.

5. На похилому дашку шпаківні дитині ЗРУЧНО розгорнути книгу, розмальовку чи ноти. Навколо яскравого книжкового осередку влаштуйте родинні читання ВГОЛОС, театралізовані забавки або концерт. Дорогоцінні миттєвості спілкування збережуться на все життя!

 

Книжкова шпаківня - ваш помічник,
ПРОВІДНИК у духовний світ вашої дитини.

 


Аби ЗАМОВИТИ книжкову шпаківню чи поспілкуватися з автором проекту
надішліть запит на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для її перегляду :)

IMG_7539dd2 IMG_32092 IMG_84812

1. базовий варіант                         2. у техніці декупаж                         3. художнє оформлення